Postinjakaja Lahteen

17.06.2022

Etsimme Lahteen

POSTINJAKAJAA autoreitille

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin jakelu asiakasyrityksen automaattivaihteisella autolla jakelualueella. Jakelualue perehdytetään sinulle henkilökohtaisesti työsuhteen alussa ja jatkossa sinulla on aina apu lähellä työspuhelimen välityksellä! Jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja B-ajokortti.

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä (ma, ke ja pe). Työaikasi määrittyy vaihdellen jakelualueesi mukaan alkaen noin klo 9 aamulla. Keskimääräinen viikkotuntimäärä on n. 25 tuntia. Palkkaus määräytyy aiemmin hankitun vastaavan kokemuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja SOL Logistiikkapalveluiden välillä ja työsuhde on vakituinen osa-aikainen.

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Arvot kantavat