Postinjakaja Lahteen

24.01.2022

Etsimme asiakkaallemme Lahteen

POSTINJAKAJAA PYÖRÄREITILLE

Työnkuvaan kuuluu postin jakaminen omalla jakelureitillä kolmena päivänä viikossa (ma, ke-to). Jaettava posti on kirjeitä, lehtiä, mainoksia sekä paketteja. Työpäiväsi alkaa aina asiakkaan toimipisteeltä Launeelta ja työaikasi sijoittuu klo: 11-19 välille, riippuen reitistäsi ja jaettavan postin määrästä. Postia jaetaan asiakkaan sähköpyörällä. Omaa kulkuvälinettä ei siis tässä työtehtävässä tarvita. Työtehtävään saa hyvän perehdytyksen.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä tehdä fyysistä ulkoilmatyötä sekä vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Aiempaa työkokemusta ei työtehtävässä vaadita, mutta toivomme sinulta löytyvän järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta!

Työ alkaa perehdytysjaksolla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Käytössä Medialiiton Jakajien työehtosopimus.

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi tai mahdollisen CV:n. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Arvot kantavat