Postinjakaja Mikkeliin

18.11.2021

Haemme asiakkaallemme Postille Mikkeliin

reipasta ja oma-aloitteista postityöntekijää!

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen Mikkelin alueella. Työvälineenäsi on pääsääntöisesti pyörä tai kärry, mutta koska osa jakovälineistä vaatii B-ajo-oikeuden, katsotaan ajokortti ja muutama vuosi ajokokemusta eduksesi. Työhön voi sisältyä myös esityötä eli postin lajittelua jakojärjestykseen.

Jos ennen et ole tehnyt postin jakelua, huomaat tämän työn myötä että postia odotetaan monessa kodissa! Työ on liikunnallista ja vaatii keskittymistä että postit menevät oikeaan osoitteeseen, luvassa on siis päivän liikunta-annos ja samalla muut arjen ajatukset unohtuvat.

Viikkotyöaika on noin 27 tuntia riippuen jaettavan postin määrästä ja jakelureitin pituudesta. Työtä tehdään arkisin maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, ja työpäivä alkaa klo 6-7. Tiistait ja perjantait ovat pääsääntöisesti vapaita. Postin työssä testataan luotettavuus, ripeys, sinnikkyys ja kyky itsenäiseen työhön – näistä on apua ihan missä tahansa työssä tämän jälkeenkin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän, pitkän työsuhteen hyvässä porukassa, tässä on sinulle tarjolla loistava tilaisuus!

Työssä käytetään Jakajien työehtosopimusta. Palkkaus TES palkkataulukon mukainen.

Jos kiinnostuit ja haluat työskentelemään aurinkoiseen joukkoomme, kerro itsestäsi meille lisää mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen pääset jättämään ilmoituksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri, 040 651 7913 (arkisin 8-15), katri.lyytikainen@sol.fi.

Arvot kantavat