Postinjakaja Mikkeliin

09.03.2023

Haemme asiakkaallemme Postille Mikkeliin

reipasta ja oma-aloitteista postityöntekijää!

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen Mikkelin alueella. Työvälineenäsi on pääsääntöisesti auto, eli tämä työ vaatii B-ajo-oikeuden, ja muutaman vuoden ajakokemuksen. Työhön voi sisältyä myös esityötä eli postin lajittelua jakojärjestykseen.

Jos ennen et ole tehnyt postin jakelua, huomaat tämän työn myötä että postia odotetaan monessa kodissa! Työ on liikunnallista ja vaatii keskittymistä että postit menevät oikeaan osoitteeseen, luvassa on siis päivän liikunta-annos ja samalla muut arjen ajatukset unohtuvat.

Viikkotyöaika on noin 25-28 tuntia riippuen jaettavan postin määrästä ja jakelureitin pituudesta. Työtä tehdään arkisin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, työpäivät alkavat yleensä aamulla klo 6-8. Tiistait ja torstait ovat pääsääntöisesti vapaita. Postin työssä testataan luotettavuus, ripeys, sinnikkyys ja kyky itsenäiseen työhön – näistä on apua ihan missä tahansa työssä tämän jälkeenkin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän, ja mahdollisesti kesän yli elokuulle ulottuvan työn, niin olet etsimämme henkilö.

Työssä käytetään Jakajien työehtosopimusta. Palkkaus TES palkkataulukon mukainen.

Jos kiinnostuit ja haluat työskentelemään aurinkoiseen joukkoomme, kerro itsestäsi meille lisää mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen pääset jättämään ilmoituksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Milla Kähkönen, milla.kahkonen@sol.fi, 040- 170 1340

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Ripeää ja reipasta työotetta

– Huolellisuutta ja tarkkuutta

– Itsenäisyyttä ja joustavuutta

Lisäksi eduksesi on:

– B-ajokortti ja hieman ajokokemusta

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0404814534 Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi Sijainti: Mikkeli

Arvot kantavat