Postinjakaja Orimattilaan

22.10.2021

Nyt etsimme Orimattilaan

POSTINJAKAJAA

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen autolla jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille. Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä.

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä (ma, ke ja to, joten viikonloput ovat aina vapaita!) Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo 6-18 välille aamupainotteisesti. Määräaikaisuus vuoden loppuun saakka, tunteja n. 20h/vko. Työssä on mahdollista jatkaa määräaikaisuuden jälkeen. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat perehdytyksellä sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Arvot kantavat