Postinjakaja Oulunkylä/Postintaipale

29.09.2022

Etsimme Helsingin Postitaipaleeseen/Oulunkylään jakajia jatkuvaan työsuhteeseen.

Postireitit ovat pääosin pyöräreittejä, mutta myös skootterireittejä voi olla avoinna. Ajokortti voi olla plussaa, mutta ei pakollinen, varsinkaan pyöräreitille.

Työpäivät alkavat postipisteeltä, josta haetaan tarvittavat välineet sekä postit ja mainokset lajitellaan kuljetukseen. Kun tämä on tehty, lähdetään näitä jakamaan. Työpäivä päättyy, kun jaettavat on jaettu ja välineet palautetaan pisteelle. Piste sijaitsee Postitaipaleella, Helsingissä, 00240. Työt voidaan aloittaa lyhyellä aikataululla, sopimuksen mukaan.

Palkkaus Jakajien TES mukaan, 12,18€/tunti. Töitä tehdään 5 arkipäivänä, maanantai-perjantai. Työpäivät alkaisivat pisteellä 09:30 ja työpäivien pituus olisi noin 8 tuntia. Työpäivä määriytyy sen mukaan, kuinka nopeasti jaat jaettavat postit reitilläsi, niin voi olla myös hyvä varautua pieniin erinäisyyksiin työajassa. Meillä myös tarjolla lyhyempää sijaisuuspaikkaa. Työhön voidaan tarjota keikkatyösopimus tai vakituinen työsopimus koe-ajalla.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, töihin pidetään kattava perehdytys. Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan.Työssä pärjää suomeksi tai englanniksi. Työssä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa ja vaikka työ on pääosin itsenäistä, hyvä mahdollinen yhteistyökyky tai kommunikaatiotaito on myös hyväksi. Työssä käytetään myös mobiililaitetta.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus, ”Hae tätä työpaikkaa”. Auttaa, jos lisäät CV:n tai kerrot itsestäsi.

Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme käsittele ellet tee kattavaa esittelyä itsestäsi.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen täysiaikainen, keikkatyö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Oulunkylä

Arvot kantavat