Postinjakaja Padasjoki

12.09.2022

Etsimme asiakkaallemme Padasjoelle

POSTINJAKAJAA

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen autolla.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille. Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä. Lisäksi arvostamme järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta.

Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille aamupainotteisesti. Vuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan kolmena arkipäivänä viikossa (ma, ke ja pe). Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen.

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi.

Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: kalle.puolakka@sol.fi Sijainti: Padasjoki

Arvot kantavat