Postinjakaja Pasilaan

28.09.2021

Haemme asiakaskohteeseemme Pasilaan

POSTINJAKAJIA

Työ on kirjepostin jakelua, jota tehdään noin 6 tunnin vuoroissa päiväsaikaan. Toiveinamme on löytää reipas osaaja osa-aikaiseen jatkuvaan keikkatyöhön, jossa tulevat vuorot sovitaan viikko kerrallaan. Töitä on kuitenkin mahdollisesti tarjolla hyvin pitkäksi aikaa, joten toivomme sitoutumismahdollisuutta yli neljän kuukauden työsuhteeseen.

Postinjakajan työtä tehdään arkipäivisin. Pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko, torstai ovat työpäivä. Lisätyövuoroista perjantaisin sovitaan erikseen, kun niitä ilmaantuu. Työajat ovat suurin piirtein klo 12-18. Toivomme toki pientä joustonvaraa tähän työntekijän puolelta. Kyseessä on osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 18-24 tuntia viikossa.

Postinjakajana toimit kuljetusketjun viimeisenä linkkinä kuljettaen itsenäisesti kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Jakelu suoritetaan sähköavusteisella polkupyörällä. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ja kulkuneuvon ulkotyöhön sekä perehdytyksen työtehtävään.

Postinjakajan työ on liikkuvaa työtä, jota tehdään säästä riippumatta ulkona. Työ tarjoaa oivan mahdollisuuden hyötyliikuntaan. Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sillä työssä tulee kuljettua mm. paljon rappusia. Lisäksi edellytämme sujuvaa kielitaitoa ja luotettavuutta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, mutta katsomme sen eduksi.

Palkkaus on 11,13 euroa tunnilta.

Jos pystyt säännöllisesti työskentelemään maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja tarvittaessa perjantaina, tämä työ voisi sopia sinulle. Hae paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Kerro nykyinen elämäntilanteesi mahdollisimman hyvin ja liitä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Arvot kantavat