Postinjakaja Pasilaan

11.01.2022

Haemme Pasilaan

POSTINJAKAJAA

Tästä sinulle mukava lisätienesti ja roppakaupalla hyötyliikuntaa. Postinjakajan työ sijoittuu pääosin kolmelle arkipäivälle; maanantai, keskiviikko ja torstai ovat työpäivä, mutta mahdollisuuksien mukaan joskus perjantaisinkin voi olla töitä tarjolla. Kirjepostin jakelua tehdään noin 5-8 tunnin vuoroissa päiväsaikaan. Työt alkavat aamulla ja päättyvät iltapäivällä. Riippuen reitistä töitä on siis klo 7 ja 18 välillä. Kyseessä on osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 15-25 tuntia viikossa, joskus hieman enemmänkin.

Postinjakajana toimit kuljetusketjun viimeisenä linkkinä kuljettaen kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Pasilassa jakelu suoritetaan joko kävellen kärryä työntäen tai sähköpolkupyörällä, jossa on talvisin nastarenkaat. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ulkotyöhön, kulkuneuvon ja perehdytyksen.

Postinjakajan työ on liikkuvaa liikunnallista työtä ulkosalla, ja sitä tehdään säällä kuin säällä. Kerrostaloalueella tulee jaksaa kävellä rappusia, joten siinä mielessä työ ei ole keveimmästä päästä. Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sujuvaa kielitaitoa ja luotettavuutta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et tarvitse, sillä riittää, että olet innokas oppimaan uutta. Arvostamme hyvää sitoutumiskykyä keikkatyöpohjalta pitkään jatkuvaan työsuhteeseen.

Palkkaus on 11,13 euroa tunnilta.

Hae paikkaa oheisen linkin ja siitä avautuvan hakulomakkeen avulla. Muista liittää ajantasainen CV:si pyydettyyn kohtaan. Töiden aloituspäivämäärä on sovittavissa, joten jätä hakemuksesi vaikka heti. Saatamme olla yhteydessä jo hakuaikana.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja, postityöntekijä, lähetti

Arvot kantavat