Postinjakaja Pieksämäelle

13.01.2022

Haemme asiakkaallemme Postille Pieksämäelle

reipasta ja oma-aloitteista postityöntekijää!

Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, joka sopii hyvin esimerkiksi toisen osa-aikatyön tai opintojen oheen, tässä on sinulle loistava tilaisuus!

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen Pieksämäen alueella. Työhön sisältyy myös esityötä, jossa reitin postit lajitellaan oikeaan jakojärjestykseen. Postia jaetaan kärryllä, pyörällä, skootterilla tai autolla työntekijän osaamisen ja halukkuuden mukaan. Autolla ja skootterilla tehtävä jakelu edellyttää B-ajokorttia ja niihin suositellaan ainakin kahden vuoden ajokokemusta. B-ajokortti ei ole pakollinen, mutta siitä voi olla hyötyä, jos aukeaa mahdollisuus työskennellä useammalla eri reitillä.

Odotamme hakijalta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, täsmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään ulkona, joten ethän pelkää vaihtevissa sääolosuhteissa työskentelyä.

Viikkotyöaika on noin 20 tuntia viikossa riippuen jaettavan postin määrästä ja jakelureitin pituudesta. Työtä tehdään arkisin maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Työpäivät alkavat arviolta kello 6-8 aamulla. Tiistait ja perjantait ovat pääsääntöisesti vapaita.

Työt alkavat helmikuun alussa sopivan työntekijän löytyessä. Palkkauksessa käytetään Jakajien työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit ja haluat työskentelemään aurinkoiseen joukkoomme, kerro itsestäsi meille lisää mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia ja hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Lyytikäinen, 0406517913 (arkisin 8-15), katri.lyytikainen@sol.fi

Arvot kantavat