Postinjakaja Pohjois- ja Itä-Uudenmaan alueelle

15.08.2023

Etsimme asiakkaallemme

POSTINJAKAJAA POHJOIS- JA ITÄ-UUDENMAAN ALUEELLE

Työtehtäviin kuuluu kirjepostin jakaminen määrätyllä jakelualueella. Työpisteitä on useita Keravalta Mäntsälään asti, joista sinun tulisi pystyä kulkemaan vähintään kolmessa toimipisteessä, joten oma auto on tarpellinen työmatkoihin. Toisinaan työhön voi kuulua myös kirjepostin lajittelua.

Työpäivän aikana käytössäsi on oikeanpuoleisella ohjauksella varustettu asiakasyrityksen pakettiauto. Katsomme eduksesi, mikäli olet valmis jakamaan toisinaan myös sähköavusteisella polkupyörällä.

Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä emme edellytä, sillä tehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja hyvää asennetta. Työkielenä on suomi. B-ajokortti on välttämätön ja sen tulee olla ollut voimassa vähintään kahden vuoden ajan.

Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Keskimääräinen työaika ajoittuu klo 6.00-16.00 välille. Työvuoron päiväkohtainen pituus riippuu jaettavasta reitistä sekä mm. sääolosuhteista. Autopiirit ovat kestoltaan yleensä polkupyöräpiirejä pidempiä. Lajittelua sisältävät työvuorot alkavat klo 6-8 välillä ja pelkkä jakelua sisältävät vuorot klo 10-11 välillä. Työvuorojen keskimääräinen pituus on n. 6-9 tuntia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin loppuvuoteen. Palkkaus ilman aikaisempaa alan työkokemusta on Jakelua koskevan TESin mukainen 9,98 €/h.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Odotamme hakemustasi innolla, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– Kaksi vuotta voimassa ollut B-ajokortti

– Ulkotyövalmius

– Hyvä fyysinen kunto

Lisäksi eduksesi on:

– Suomi työkielenä

– Huolellisuus

– Oma-aloitteisuus

Tarjoamme

– Smartum-liikuntasaldo

– Työterveyshuolto

Ota yhteyttä:

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi Sijainti: 04430 Järvenpää

Arvot kantavat