Postinjakaja Porvooseen

28.09.2021

Haemme asiakkaallemme Porvooseen

ajokortillista POSTINJAKAJAA

Postinjakajana tehtäväsi on kuljettaa itsenäisesti kirjeposti perille oikeisiin osoitteisiin. Riippuen työskentelyalueesta jakelussa on käytössä erilaisia kulkuneuvoja: automaattivaihteinen henkilö- tai pakettiauto tai sähköpolkupyörä. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ulkotyöhön, kulkuneuvon sekä perehdytyksen työtehtävään. Työpäivät alkavat aina toimipisteeltä/taukotilasta, jossa työvälineitä säilytetään.

Tarjoamamme työ on kirjeiden lajittelua ja kasausta ja sen jälkeen jakelua postilaatikkoihin ja -luukkuihin, ja työtä tehdään arkipäivisin noin 9-10 tunnin vuoroissa 3-5 päivänä viikossa, ja yhteensä työtunteja kertyy noin 25-30 tuntia viikossa. Toiveinamme on löytää reipas, itsenäisestä työstä nauttiva uuttera työntekijä osa-aikaiseen keikkatyöhön, jossa tulevat vuorot sovitaan muutama viikko etukäteen. Töitä on tarjolla hyvin pitkäksi aikaa, joten toivomme sitoutumismahdollisuutta yli neljän kuukauden työsuhteeseen.

Työajat vaihtelevat jonkin verran klo 6 ja 18 välisenä aikana. Ilmoita siis hakemuksessa mahdollisimman joustavasti sinulle sopivat työajat.

Työtä tehdään kaikissa sääolosuhteissa ulkona. Edellytämme sinulta ajokorttia ja vähintään kahden vuoden ajokokemusta. Lisäksi toivomme riittävää kestävyyskuntoa ja suomen kielen taitoa sekä vastuullista työotetta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, arvostamme enemmän hyvää työmoraalia ja reipasta asennetta.

Palkkaus on 9,20 euroa tunnilta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Työt alkavat mahdollisesti nopealla aikataululla sopimuksen mukaan.

Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Arvot kantavat