Postinjakaja Sastamalaan

22.01.2022

ETSIMME POSTINJAKAJAA SASTAMALAN JA MOUHIJÄRVEN ALUEELLE

Haluatko itsenäisen työn, jossa tarvitaan tarkkuutta ja huolellisuutta? Pidätkö autolla ajamisesta?

Postinjakajan työhön kuuluu päiväpostin jakamista itsenäisesti omalla reitillä Sastamalan alueella. Postia jaetaan autolla. Reittiin kuuluu omakotitalojen lisäksi kerrostaloja.

Töitä on maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Töitä on kello 9 – 22 välisenä aikana noin 7 – 9 tuntia kerrallaan jakoreitistä ja -päivästä riippuen. Viikossa töitä on 27 – 32 tuntia.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, joustavuus ja hyvä fyysinen kunto. Aiempaa kokemusta emme vaadi, vaan tärkeintä on asenne ja halu oppia!

Vaadimme hakijalta B-ajokorttia ja mielellään 2 vuoden ajokokemusta. Työkieli on suomi. Töitä on tarjolla ensin noin huhtikuuhun saakka, jonka jälkeen töitä on tarjolla sijaisena. Kesällä töitä on tarjolla kesälomasijaisena.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan nopeasti! Haku onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Lisätietoja saat osoitteesta sofia.sillman(at)sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Arvot kantavat