Postinjakaja Tampereelle Tesomalle

25.10.2021

ETSIMME POSTINJAKAJIA TAMPEREELLE TESOMALLE

Etsitkö osa-aika töitä vaikkapa opiskeluiden tai toisen työn rinnalle? Haluatko itsenäisen työn, jossa pääsee liikkumaan? Oletko joustava ja oma-aloitteinen?

Postinjakajan tehtävänä on jakaa päiväpostia itsenäisesti ja huolellisesti, oikeisiin osoitteisiin, omalla jakoreitilläsi. Töitä on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 10 – 19 välisenä aikana. Toisinaan töitä voi olla myös tiistaisin ja perjantaisin, erikseen sovittaessa. Viikonloput on aina vapaita! Työaika vaihtelee jakoreitistä ja jakopäivästä riippuen 4 – 7 tunnin välillä. Postia jaetaan sähköpyörällä tai sähköavusteisella kärryllä kävellen.

Toivomme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa joustavuus, halu oppia uutta ja hyvä fyysinen kunto. Aikaisempi kokemus postinjakajan työstä katsotaan eduksi, mutta tässä työssä asenne ratkaisee! Työhön annetaan hyvä perehdytys ja välineet sekä varusteet saat kauttamme.

Työt alkavat sopimuksen mukaana. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea nopeasti. Hakeminen onnistuu klikkaamalla ’Hae tähän työpaikkaan’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tästä työstä saat osoitteesta elisabeth.porkka@sol.fi

Arvot kantavat