Postinjakaja Tesomalle

10.01.2022

ETSIMME POSTINJAKAJAA TAMPEREEN TESOMALLE!

Haluatko työn, jossa pääsee liikkumaan? Etsitkö osa-aikatöitä esimerkiksi opiskeluiden tai toisen työn rinnalle?

Postinjakajan tehtävänä on jakaa päiväpostia itsenäisesti ja huolellisesti, oikeisiin osoitteisiin, omalla jakoreitillä. Töitä on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12 – 20 välisenä aikana. Toisinaan töitä voi olla myös tiistaisin ja perjantaisin, erikseen sovittaessa. Viikonloput ovat aina vapaana! Työaika vaihtelee jakoreitistä ja jakopäivästä riippuen 4 – 7 tunnin välillä. Postia jaetaan sähköpyörällä.

Toivomme hakijalta reipasta asennetta työtä kohtaan sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työssä onnistumisessa auttaa joustavuus, halu oppia uutta ja hyvä fyysinen kunto. Aikaisempi kokemus postinjakajan työstä katsotaan eduksi, mutta tässä työssä asenne ratkaisee! Työhön annetaan hyvä perehdytys ja välineet sekä varusteet saat kauttamme.

Vaadimme hakijalta täysi-ikäisyyttä työn itsenäisen luonteen vuoksi. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea nopeasti. Hakeminen onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tästä työstä saat osoitteesta sofia.sillman@sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Arvot kantavat