Postinjakaja Tikkurilaan

22.11.2021

Haemme asiakkaallemme Vantaalle, Tikkurilaan

POSTINJAKAJIA

Oletko kiinnostunut liikkuvasta työstä kuljetusketjun tärkeänä linkkinä? Kenties himoitset palkallista hyötyliikuntaa, jossa samalla tunnet ylpeyttä olla sankari ilman viittaa tehtävässä, jolla on pitkät perinteet ja tavallisten kansalaisten syvä arvostus.

Postinjakajana tehtäväsi on kuljettaa itsenäisesti kirjeposti perille oikeisiin osoitteisiin. Riippuen työskentelyalueesta jakelussa on käytössä erilaisia kulkuneuvoja: automaattivaihteinen henkilö- tai pakettiauto, sähköavusteinen polkupyörä tai kolmipyöräinen sähköskootteri. Myös hyvin yleinen tyyli jakaa on kävellen kärryä työntäen, jos kyseessä on tiiviisti rakennettu ympäristö. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ulkotyöhön, kulkuneuvon sekä perehdytyksen työtehtävään. Lisäksi joissain toimipisteissä työtehtäiin kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja kasaus ennen jakelureitille lähtöä. Työpäivät alkavat aina toimipisteeltä/taukotilasta, jossa työvälineitä säilytetään.

Tarjoamamme työ on kirjeiden jakelua postilaatikkoihin ja -luukkuihin, ja työtä tehdään noin 5-8 tunnin vuoroissa päiväsaikaan. Toiveinamme on löytää reipas, itsenäisestä työstä nauttiva uuttera työntekijä osa-aikaiseen jatkuvaan keikkatyöhön, jossa tulevat vuorot sovitaan yleensä viikko tai joskus kuukausi kerrallaan. Töitä on tarjolla hyvin pitkäksi aikaa, joten toivomme sitoutumismahdollisuutta yli neljän kuukauden työsuhteeseen.

Postinjakajan työtä tehdään arkipäivisin. Pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko ja torstai ovat työpäiviä (eli 3 työpäivää viikossa). Lisätyövuoroista perjantaisin sovitaan erikseen, kun niitä ilmaantuu. Työajat sijoittuvat klo 7 ja 19 väliselle ajalle riippuen toimipisteestä. Kyseessä on osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 18-25 tuntia viikossa. Joissain toimipisteissä työpäivien pituudet ovat pitempiä kuin toisaalla, joten arvioi tarkkaan oma joustavuutesi hakulomaketta täyttäessäsi.

Työtä tehdään kaikissa sääolosuhteissa ulkona. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä ja riittävää kestävyyskuntoa, sillä työssä tulee mahdollisesti liikuttua runsaasti myös kerrostalojen porraskäytävissä. Lisäksi toivomme riittävää kielitaitoa ja vastuullista työotetta. Autojakajan paikkaa havittelevilta edellytämme vähintään kahden vuoden ajokokemusta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, arvostamme enemmän hyvää työmoraalia ja hyvää asennetta.

Palkkaus on 11,13 euroa tunnilta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisuuksien mukaan nopeallakin aikataululla.

Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Arvot kantavat