Postinjakaja Uuteenkaupunkiin

08.11.2021

Viihdytkö liikkuvassa ja itsenäisessä työssä? Oletko vailla lisätyötä tai työtä opintojen ohelle?

Etsimme asiakkaallemme Uuteenkaupunkiin postinjakajaa tuurauksiin

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen autoreiteillä Uudenkaupungissa sekä lähialueilla. Tehtävässä eduksi on hyvä paikallistuntemus sekä mahdollisuus tehdä tuurauksia tarvittaessa myös Laitilassa.

Etsimme hyvällä ja reippaalla asenteella varustettuja tekijöitä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä tehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Edellytyksenä autoreitillä on voimassaoleva B-ajokortti sekä vähintään kaksi vuotta ajokokemusta. Tarjottavat työvuorot ovat päivävuoroja ja sijoittuvat pääsääntöisesti ma,ke ja to -jakelupäiviin. Toisinaan vuoroja voi olla tarjolle myös tiistaisin ja perjantaisin.

Saat käyttöösi hyvät työvarusteet ja -välineet kauttamme/asiakkaaltamme.

Odotamme sinulta:

– iloista ja reipasta tekemisen meininkiä

– kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa

– hyvää fyysistä kuntoa

– sujuvaa suomen kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osalliseksi yhteen Suomen suurimmista työyhteisöistä ja yhteen logistiikka-alan johtavista yrityksistä. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian ja työsuhde kestää vuoden loppuun.

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakuaikana! Jätäthän hakemuksesi viimeistään 17.10.2021

Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Lisätiedot: mirva.iivarinen@sol.fi

Arvot kantavat