Postinjakaja Vallilaan

24.11.2021

Haemme asiakaskohteeseemme Vallilaan

POSTINJAKAJIA

Työ on kirjepostin jakelua, jota tehdään noin 6 tunnin vuoroissa päiväsaikaan. Toiveinamme on löytää reipas osaaja osa-aikaiseen jatkuvaan keikkatyöhön, jossa tulevat vuorot sovitaan viikko kerrallaan. Töitä on kuitenkin mahdollisesti tarjolla hyvin pitkäksi aikaa, joten toivomme sitoutumismahdollisuutta yli neljän kuukauden työsuhteeseen.

Postinjakajan työtä tehdään arkipäivisin. Pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko, torstai ovat työpäivä. Lisätyövuoroista perjantaisin sovitaan erikseen, kun niitä ilmaantuu. Työpäivät alkavat klo 11.00 ja päättyvät noin klo 17.00 – 18.00. Kyseessä on pitkäaikainen osa-aikatyö, jossa työtunteja kertyy arviolta 18 – 24 tuntia viikossa.

Postinjakajana toimit kuljetusketjun viimeisenä linkkinä kuljettaen itsenäisesti kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Jakelu suoritetaan reitistä riippuen joko sähköavusteisella polkupyörällä tai kävellen kärryjä työntäen. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ja kulkuneuvon ulkotyöhön sekä perehdytyksen työtehtävään.

Postinjakoa tehdään säällä kuin säällä, satoi tai paistoi. Työ tarjoaa oivan mahdollisuuden hyötyliikuntaan. Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sillä työssä tulee kuljettua mm. paljon rappusia. Lisäksi edellytämme sujuvaa kielitaitoa ja luotettavuutta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, mutta katsomme sen eduksi.

Palkkaus on 11,13 euroa tunnilta.

Jos pystyt säännöllisesti työskentelemään maanantaina, keskiviikkona ja torstaina tämä työ voisi sopia sinulle. Hae paikkaa oheisen linkin ja siitä avautuvan hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Arvot kantavat