Postinjakajia Espooseen autoreitille

21.12.2021

Etsimme autoreitille Espooseen B-kortillisia

POSTINJAKAJIA JA VARAJAKAJIA.

Reitin aloituspiste sijaitsee Espoon keskuksessa, josta siirryt jakeluautolla jakelureitillesi. Kyseessä on 5-päiväinen jakelu ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville ma-pe. Sinulle opetetaan 2 reittiä, joista tulee vakituiset jakoreittisi. Vuorot alkavat noin klo 12:00 ja reitin kesto noin 6 tuntia. Työpäivien pituus vaihtelee jaettavan postin määrän mukaan. Jaettuasi päivän postit, jakeluauto palautetaan aloituspisteeseen. Viikossa tunteja kertyy n. 30 h. Lisätöitä myös tarjolla oman reitin jälkeen.

Tarjolla myös varajakajan paikkoja, jos haluaa tehdä keikkaluonteisesti vuoroja tai esim. 1-4 vuoroa viikossa. Kirjoita hakemukseesi lisätietoihin että haetko vakituista vai varajakajan paikkaa.

Työnantaja tarjoaa sinulle työvaatteet, sekä jakelussa tarvittavat välineet, kuten jakeluauton. Autot ovat automaattivaihteisia, oikealta ohjattavia henkilö- tai pakettiautoja.

Mikäli sinä olet etsimämme reipas, oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä, jolta löytyy aikaisempaa ajokokemusta noin parin vuoden ajalta, täytä hakemus pikimmiten! Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Palkka 11,66 €/ h.

Arvot kantavat