Postinjakajia Espooseen polkupyörä/kärryreiteille

21.12.2021

Etsimme polkupyörä/kärryreiteille Espooseen

POSTINJAKAJIA JA VARAJAKAJIA.

Reitin aloituspiste sijaitsee Kivenlahdessa, josta siirryt polkupyörällä/kärryllä jakelureitillesi. Kyseessä on 5-päiväinen jakelu ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville ma-pe. Sinulle opetetaan 2 reittiä, joista tulee vakituiset jakoreittisi. Vuorot alkavat klo 10:00-11:00 ja reitin kesto noin 5,5-6,5 tuntia. Työpäivien pituus vaihtelee jaettavan postin määrän mukaan. Jaettuasi päivän postit, kulkuväline palautetaan aloituspisteeseen. Viikossa tunteja kertyy n. 30 h. Lisätöitä myös tarjolla oman reitin jälkeen.

Tarjolla myös varajakajan paikkoja, jos haluaa tehdä keikkaluonteisesti vuoroja tai esim. 1-4 vuoroa viikossa. Varajakajan vuorojen aloitusaika on joustava klo 12-15 välillä. Kirjoita hakemukseesi lisätietoihin että haetko vakituista vai varajakajan paikkaa.

Työnantaja tarjoaa sinulle työvaatteet, sekä jakelussa tarvittavat välineet, kuten kulkuvälineet. Sekä polkupyörät että kärryt ovat sähköavusteisia.

Mikäli sinä olet etsimämme reipas, oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä, täytä hakemus pikimmiten! Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Palkka 11,66 €/ h.

Arvot kantavat