Postinjakajia Hyvinkäälle

19.10.2021

Haemme Hyvinkäälle

POSTINJAKAJIA

Etsitkö päivällä pääosin ulkona tehtävää osa-aikaista työtä Hyvinkäältä?

Postinjakajan työ sijoittuu arkipäiville. Pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko, torstai ovat työpäivä, mutta mahdollisuuksien mukaan perjantainakin voi olla töitä tarjolla. Kirjepostin jakelua ja sitä edeltävää kasausta tehdään noin 9-10 tunnin vuoroissa päiväsaikaan n. klo 7-16. Kyseessä on siis osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 30-36 tuntia viikossa.

Postinjakajana toimit kuljetusketjun elintärkeänä linkkinä itsenäisesti kaupunkiympäristössä kuljettaen kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin. Alueesta riippuen jakelu suoritetaan kolmipyöräisellä skootterilla tai autolla. Saat työnantajalta tarvittavan varustuksen ulkotyöhön, kulkuneuvon ja perehdytyksen.

Postinjakajan työ on liikkuvaa työtä, jota tehdään säästä riippumatta ulkosalla (silloin kun ei olla rappukäytävässä, autossa tai lajittelutehtävissä). Odotamme sinulta riittävää kestävyyskuntoa, sujuvaa kielitaitoa, luotettavuutta ja joustavuutta. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, mutta katsomme sen eduksi. Arvostamme hyvää sitoutumiskykyä keikkatyöpohjalta pitkään jatkuvaan työsuhteeseen.

Palkkaus on 9,20 euroa tunnilta.

Hea paikkaa oheisen linkin/hakulomakkeen kautta. Kerro nykyinen elämäntilanteesi mahdollisimman hyvin ja liittä mukaan CV:si lomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Älä lähetä hakemusta sähköpostitse.

Avainsanoja: posteljooni, postinkantaja, postinjakaja

Arvot kantavat