Postinjakajia (Kemiö,Taalintehdas,Perniö)

16.03.2023

Oletko kiinnostunut liikkuvasta työstä? Kenties himoitset hyötyliikuntaa, josta saa myös palkkaa? Pidätkö itsenäisestä ja vastuullisesta työstä?

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja työhön tarttuvia

POSTINJAKAJIA

eri toimipisteisiin Kemiön, Taalintehtaan sekä Perniön alueelle. Mahdollisuus myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Postinjakajan tehtävänä on toimittaa itsenäisesti kirjepostia oikeisiin osoitteisiin. Autoreiteillä kulkuvälineenä on asiakasyrityksen auto. Postia jaetaan myös skootterilla tai sähköavusteisella polkupyörällä. Jakelupäivät ovat ma, ke ja pe. Joskus töitä on ti ja to, niistä sovitaan aina erikseen. Viikonloput ovat vapaat. Työaika sijoittuu klo: 6.30–20 välille. Päivittäinen työaika on 5-8h. Päivän kestoon vaikuttaa jaettava reitti ja postin määrä.

Työtä jakelumaailmassa riittää runsaasti jakelupäivien mukaisesti ja työtunnit saattavat vaihdella viikoittain riippuen toimipisteen sijainnista, johon työntekijä työllistyy. Työntekijä toimii etenkin kesän aikana lomien ja poissaolojen tuuraajana, joten työtä saattaa olla tarjolla ajoittain runsaastikin. Kemiön saarella ruotsinkielen osaaminen on plussaa.

Odotamme sinulta:

– iloista ja reipasta tekemisen meininkiä, tässä työssä asenne ratkaisee

– keskittymiskykyä ja huolellisuutta

– kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa

– hyvää kestävyyskuntoa, työ on fyysistä

– autoreitille hakevalta odotamme ajokokemusta vähintään 2v

– riittävää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset vastaamaan omasta jakoreitistäsi itsenäisesti. Tarvittavat välineet ja varusteet saat kauttamme.

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana! Laitathan hakemuksesi ja CV.si hakulinkin kautta.

Kysyttävää? laita minulle viestiä: hanssi.laajajarvi@sol.fi

Ota yhteyttä:

Puhelin: +358406875267 Sähköposti: hanssi.laajajarvi@sol.fi Sijainti: Kemiö, Taalintehdas, Perniö

Arvot kantavat