Postinjakajia Kempeleeseen

02.07.2024

Heippa! Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä työtä? Viihdytkö hyvin auton ratissa?

Etsimme POSTINJAKAJIA Kempeleeseen!

Tässä työssä et pääse pölyttymään toimistolla, vaan pääset tekemään liikkuvaa työtä postiauton ratista käsin. Postinjakajana työtehtäviisi kuuluu kirjeiden, lehtien ja muun päiväpostin jako sinulle osoitetulla reitillä. Työ vaatii tekijältään tarkkuutta ja reipasta asennetta. Työ on itsenäistä sekä saat mukavasti liikuntaa työpäivän aikana.

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin ja viikonloput ovat aina vapaat! Töitä on 6-7 tuntia päivässä, 3-5 päivää viikossa. Työt alkavat elokuussa ja jatkuvat vuoden loppuun.

Tässä työssä pärjäät, jos olet motivoitunut ja omaat reippaan asenteen työntekoon. Aiempaa työkokemusta ei vaadita vaan saat kattavan perehdytyksen työhösi. Vaadimme työntekijältä B-ajokorttia, ajokokemus katsotaan eduksi. Omaa autoa et kuitenkaan tarvitse, sillä saat auton käyttöösi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa.

Tehtävässä noudatetaan jakelun tes ja palkka on 11,45€/h.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos sinulla jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse anne.niskajarvi@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikatyö
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– B-ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

– ajokokemus

– Joustavuus

– Hyvä fyysinen kunto

– Aurinkoinen asenne

Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 550 8682 Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi Sijainti: Kempele

Arvot kantavat