Postinjakajia kesäksi Kuopio

19.01.2023

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme Kuopioon

POSTINJAKAJIA kesäksi

huolehtimaan arvokkaasta työstä eli postin jakamisesta kuluttajille – meille ihmisille koteihin. Mikäli haluat kuntoa ylläpitävän työn, jossa mahdollistuu hyötyliikunta, voit olla etsimämme henkilö.

Viihdytkö liikkuvassa työssä ja ulkoilmassa? Oletko tarkka tekijä, joka viihtyy itsenäisessä työssä?

Mitä työtehtävään kuuluu?

Jakelu tehdään sähköpyörällä, kärryllä ja autolla.Työssäsi huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan tärkeässä tehtävässä ja samalla saat itsellesi hyötyliikuntaa ja pidät yllä kuntoasi! Työtä tehdään arkisin ma-pe ja työpäivä alkaa 10.30. Työ on osa-aikaista ja viikottainen työaika vaihtelee 10-25 h/vko.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä työhön perehdytetään. Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Autoreitillä hakijalta edellytetään B-luokan ajokorttia.Lisäksi sinulla on koko työsuhteen ajan tiimin vankkumaton tuki takanasi.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta hyvää peruskuntoa,huolellisuutta,luotettavuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti!

Haluaisitko kysyä jotain työtehtävästä?

Lisätietoja saat Anne Kettuselta ja hänet tavoittaa puhelimitse 040 6459181 tai sähköpostitse anne.kettunen@sol.fi

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406459181 Sähköposti: anne.kettunen@sol.fi

Arvot kantavat