Postinjakajia kesäsesonkiin

19.05.2022

Onko sinulla kesätyö haussa? Viihdytkö liikkuvassa työssä ja ulkoilmassa?

Etsimme asiakkaallemme Haminaan

POSTINJAKAJIA KESÄTÖIHIN

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen auto- tai polkupyöräreiteillä. Tarpeen ja tilanteen mukaan myös postin lajittelu. Jaettavana on kirjeitä, pieniä paketteja, lehtiä ja mainoksia. Jakelijan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Työnantaja järjestää sekä työvälineet että työvaatteet.

Aikaisempaa kokemusta emme edellytä, sillä tehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. Työnhakijan tulisi olla valmis auto- tai pyöräpiireille. Edellytyksenä autoreitillä on voimassa oleva B-ajokortti sekä vähintään kaksi vuotta ajokokemusta.

Työpäiviä ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Työtä tehdään päiväsaikaan ja työpäivien pituudet vaihtelevat. Tarvittaessa töitä voi olla tarjolla myös tiistaisin ja torstaisin. Viikoittainen työmäärä on n. 15-30 tuntia. Viikonloput ovat aina vapaita!

Odotamme sinulta:

– iloista ja reipasta asennetta,

– kykyä työskennellä ulkona ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa,

– hyvää fyysistä kuntoa ja

– joustavuutta työaikojen suhteen.

– B-ajokortti 2 vuoden ajokokemuksella, jos autopiiri on haaveissa

Työt alkavat perehdytyksellä kesäkuun aikana ja kestävät loppukesään. Hyville tekijöille töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa ja täten jatko syksyn tullen on hyvinkin mahdollista, jos halua on.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana! Myös päätöksiä saatamme mahdollisesti tehdä jo hakuaikana.

Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Arvot kantavat