Postinjakajia kesätöihin Lahden alueelle

06.05.2022

Nyt etsimme Lahden seudulle

POSTINJAKAJIA

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen polkupyörällä, autolla tai skootterilla jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille. Toimipisteitä sijaitsee Lahdessa Holmassa ja Launeella sekä Lahden lähialueilla Vääksyssä, Nastolassa, Hollolassa ja Orimattilassa.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys.

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä (ma, ke ja pe). Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille aamupainotteisesti. Vuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kevään aikana!

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Arvot kantavat