Postinjakajia kesätöihin Riihimäelle

25.04.2022

Etsimme asiakkaallemme Riihimäelle kesäksi

POSTINJAKAJIA

Postinjakajan työnkuvaan kuuluu postin lajittelua ja jakamista omalla jakoalueella. Työpäivät alkavat aina asiakkaan toimitiloista Riihimäellä ja jakelua tehdään asiakasyrityksen polkupyörällä. Jakelu tapahtuu omalla jakelupiirillä, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti.

Työ on nopeatempoista ja siinä onnistuminen vaatii omatoimista työotetta, säänkestävyyttä sekä hyvää asennetta. Työ on liikunnallista, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä työtä tehdessä. Aiempaa työkokemusta ei tarvita, koska arvostamme enemmän, että olet järjestelmällinen sekä työskentelet vastuullisesti.

Mahdollisia työpäiviä on arkisin (ma, ke, pe) joten viikonloput ovat aina vapaita! Työaikasi määrittyy jakoalueesi mukaan klo: 6-17 välille aamupainotteisesti. Työt alkavat perehdytyksellä kevään aikana sovitusti. Työvuoroja on asiakkaan tarpeen mukaan keikkaluonteisesti kesän ajan. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen.

Jos haluat vastuullisen ulkoilmatyön ja kivan työporukan, niin liity mukaan aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi sähköisen järjestelmämme kautta ja paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisääthän hakemukseesi vähintään lyhyen kuvauksen itsestäsi sekä työkokemuksestasi tai CV:n. Huomioithan, että sähköpostitse tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Arvot kantavat