Postinjakajia Lahteen

11.09.2021

Nyt etsimme asiakkaallemme Lahteen

POSTINJAKAJIA

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen polkupyörällä, autolla, skootterilla tai kärryllä jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Omaa kulkuvälinettä ei siis tässä työtehtävässä tarvita. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.

Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille. Toimipisteitä sijaitsee Lahdessa Holmassa ja Launeella sekä Lahden lähialueella Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä.

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä (ma, ke ja to, joten viikonloput ovat aina vapaita!) Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille aamupainotteisesti. Vuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Arvot kantavat