Postinjakajia Tampereelle

26.09.2022

ETSIMME POSTINJAKAJIA TAMPEREELLE

Postinjakajan työhön kuuluu jakaa päiväpostia itsenäisesti ja huolellisesti, oikeisiin osoitteisiin, omalla jakoreitillä. Postia jaetaan joko pyöräillen sähköpyörällä tai kävellen sähköavusteisella kärryllä. Etsimme postinjakajia Tampereen keskustaan ja sen läheisyyteen.

Töitä on maanantain ja perjantain välillä. Vuorot ja työpäivät voivat vaihdella viikottain. Työpäivän kesto on 4 – 8 tuntia, riippuen työpäivästä ja jakoreitistä. Työpäivät alkavat klo 10 – 13 välisenä aikana. Viikonloput ovat aina vapaana!

Toivomme hakijoilta reipasta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme myös luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Halu työskennellä ulkona ja hyvä fyysinen kunto auttavat onnistumaan tässä työssä. Aiempi kokemus postinjakajan työstä on eduksi, mutta tärkeintä on oma asenne! Työhön annetaan kattava perehdytys. Kaikki välineet saa kauttamme.

Vaadimme hakijoilta täysi-ikäisyyttä työn itsenäisen luonteen takia. Työkieli on suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea nopeasti. Hakeminen onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi.

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0407030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi Sijainti: Tampere

Arvot kantavat