Postinjakelun ryhmävastaava Espooseen

16.11.2021

Etsimme Espooseen

RYHMÄVASTAAVAA POSTINJAKELUUN.

Omaatko jo postinjakokokemusta, kaipaat lisävastuuta ja haluat toimia muiden jakajien tukena vaihtelevissa tilanteissa? Etsimme nyt ryhmävastaavaa Espoon kohteisiimme Espoon keskukseen ja Kivenlahteen varmistamaan laadukasta palvelun tuottamista.

Ryhmävastaava tekee myös itse jakotyötä, toimii esimiehen ”oikeana kätenä” ja auttaa muita jakajia päivittäisten, jakotyöhön liittyvien kysymysten ratkaisemisessa. Olet ensimmäisenä vuorossa paikalla ja pidät huolen että muut kohteen jakajamme pääsevät reitille ja olet heidän tukena puhelimitse myös vuoron aikana.

Plussaa ajokortista, omasta autosta ja kielitaidosta.

Tarvittaessa koulutamme sinulle myös jakotyön, jonka perusteellinen osaaminen on edellytys ryhmävastaavana toimimiseen

Työnantaja tarjoaa sinulle työvaatteet, sekä jakelussa tarvittavat välineet, kuten jakeluauton. Autot ovat automaattivaihteisia, oikealta ohjattavia henkilö- tai pakettiautoja.

Työpäivät ma-pe. Jakotyössä viikkotunteja kertyy n. 30h 5-päiväisessä jakelussa. Ryhmävastaavan tunteja tulee vaihtelevasti siihen päälle, n. 5h viikossa.

Mikäli sinä olet reipas, oma-aloitteinen, positiivinen ja pidät muiden auttamisesta niin täytä hakemus pikimmiten! Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Palkka jakotyöstä 11,66 €/ h. Ryhmävastaavan tunneista maksetaan erikseen korkeampi tuntipalkka.

Arvot kantavat