Postinkantaja Vuosaareen

22.11.2021

Haemme asiakkaallemme Helsingin Vuosaareen

POSTINKANTAJIA

Työtehtävät sijoittuvat arkipäiville (ma, ke, to), ja työtä tehdään noin 5-8 tunnin vuoroissa päiväsaikaan noin klo 7 ja 19 välisenä aikana.

Postinkantajana toimit itsenäisesti kaupunkiympäristössä kuljettaen kirjepostin perille oikeisiin osoitteisiin määrätyllä alueella tutuksi tulevia reittejä noudattaen. Varsinainen jakelu suoritetaan sähköpolkupyörällä ajaen tai jakelukärryjen kanssa kävellen. Saat työnantajalta tarvittavat välineet ja hyvän perehdytyksen työssä pärjäämiseen. Edellä mainittujen työpäivien lisäksi töitä voi olla tarjolla mahdollisuuksien mukaan myös perjantaisin. Kyseessä on osa-aikainen työ, jossa työtunteja kertyy arviolta 15-25 tuntia viikossa.

Postinkantajan työ on liikkuvaa työtä, jota tehdään ulkona säästä riippumatta. Se on kuntoa ylläpitävää työtä, jonka aikana kaupunkituntemus karttuu mukavasti. Odotamme sinulta sujuvaa kielitaitoa, luotettavuutta ja tarkkaa työotetta talvisissakin olosuhteissa. Aiempaa työkokemusta postityöntekijän tehtävistä et siis tarvitse, mutta katsomme sen eduksi. Arvostamme hyvää sitoutumiskykyä useita kuukausia, kenties jopa vuosia jatkuvaan työsuhteeseen.

Palkkaus on 11,13 euroa tunnilta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäpä vaikka heti huolellisesti laadittu hakemus oheisen linkin/hakulomakkeen kautta ja muista liittää mukaan CV:si.

Arvot kantavat