Postinlajittelija joulusesonkiin

19.10.2021

Haemme asiakkaallemme Kuopioon

Joulutyöntekijöitä Postikeskukseen

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivisia palveluosaajia postinlajittelijoiksi joulun seudulle. Työtehtäviä on erilaisia joihin kuuluu mm; tavaran lajittelua, keräilyä, pakkausta, purkua ja siirtoa.

Hakemamme henkilö
Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen sekä omaat aurinkoista ja positiivista asennetta työntekoon. Omaathan hyvän fyysisen kunnon sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Toivomme tehtävän kannalta hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme 18 vuoden ikää.

Lisätietoa
Tehtävä on osa-aikainen ja työvuorojen pituus vaihtelee 4-7,5 tunnin välillä. Töitä tehdään maanantai – sunnuntain välisenä aikana kolmessa eri vuorossa; aamu-, ilta- ja yövuorossa. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo aikaisemmin, mutta suurin tarve on joulukuussa. Kerrothan hakemuksessasi millaisia vuoroja pystyt tekemään ja millä aikavälillä olet työhön käytettävissä.

Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Muistathan rastittaa itsellesi sopivimman työvuoron. Voit valita myös useamman sinulle soveltuvan työvuoron.

Lisätietoja: (santeri.roivainen@sol.fi)

Arvot kantavat