Postinlajittelija Vallilaan

22.01.2022

Haemme Vallilaan

POSTINLAJITTELIJOITA

Työ on kirjepostin lajittelua oikeaan järjestykseen jakajia varten. Se on sisällä tehtävää seisomatyötä. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Tarkkuus ja rutiininsietokyky on valttia tässä työssä. Toivomme sinulta intoa oppia uutta ja tarmokasta asennetta, jotta postit päätyvät oikeaan paikkaan ajallaan.

Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa (maanantai, keskiviikko ja torstai) neljän tunnin vuoroissa klo 8-12. Näin ollen työtunteja kertyy viikon aikana 12.

Varsinainen työpaikka on Vallilassa. Katsomme eduksi, jos pystyt tekemään samoja työtehtäviä keikkaluontoisesti muissa kohteissa, kuten esimerkiksi Herttoniemessä.

Palkka on 11,13 euroa tunnissa. Työ sopii hyvin pientä lisätuloa (taskurahaa) havittelevalle reippaalle aamuvirkulle. Työn osa-aikaisuuden ja aamupainotteisuuden ansiosta sinulle jää hyvin aikaa päivän muihin menoihin ja askareisiin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti jatkuvalla syötöllä toistaiseksi. Toivomme, että voit ottaa työvuoroja vastaan aktiivisesti, ja mitä kauemmin olet meillä töissä, sen parempi.

Hae paikkaa oheisen linkin ja siitä avautuvan hakulomakkeen avulla. Muista liittää ajantasainen CV:si pyydettyyn kohtaan. Töiden aloituspäivämäärä on sovittavissa, joten jätä hakemuksesi vaikka heti. Saatamme olla yhteydessä jo hakuaikana.

Avainsanoja: postinlajittelija, kirjelajittelija, postityöntekijä, kasaaja

Arvot kantavat