Postinlajittelijoita joulusesonkiin Hämeenlinnaan

15.11.2023

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan

JOULUSESONKIIN POSTINLAJITTELIJOITA

Postinlajittelijana työtehtäviisi kuuluu postinlajittelua Hämeenlinnan toimipisteellä. Joulusesonki osuu viikoille 50-51 ja toivomme, että pystyt työskentelemään tehtävässä koko sesongin ajan. Työvuoroja on arkisin klo: 6-17 välillä aamupainotteisesti (jouluna ei ole töitä). Työvuorojen pituudet vaihtelevat mm. postin määrän mukaan 4-8 tunnin välillä. Työtehtävässä pääset mukaan tuottamaan hyvää joulumieltä ja huolehtimaan siitä, että joulupostit löytävät perille. Palkkaus on jakajien työehtosopimuksen mukainen.

Toivomme, että olet:

joustava tiimipelaaja

tarkka ja ripeäotteinen

positiivisella ja reippaalla joulumielellä

Työ sopii hyvin opintojen ohelle, lisätyöksi tai uusien työkokemusten etsijälle. Postinjakeluun on mahdollisuus työllistyä sesongin jälkeen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten suoraan sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro meille, miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, johon kutsu tulee sähköpostitse. Haastattelukutsuja lähetetään jo hakuaikana, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Satunnaisesti kutsut menevät myös roskapostikansioon.

Toivottavasti nähdään haastattelussa!

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Sesonkityö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: iira.pirinen@sol.fi Sijainti: Hämeenlinna

Arvot kantavat