Postinlajittelijoita joulusesonkiin iltavuoroihin

11.11.2022

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin joulusesonkiin

POSTINLAJITTELIJOITA ILTAVUOROIHIN

Työtehtävissä pärjääminen ei edellytä aiempaa osaamista, reipas asenne ja iloinen joulumieli ratkaisevat! Työtehtävät ovat erilaista kirjepostin lajittelua eri menetelmiä hyödyntäen, joihin jokaiseen järjestetään kattava perehdytys. Toivomme kuitenkin hakijalta, että pystyt kommunikoimaan joko suomeksi tai englanniksi, sekä tekemään rutiininomaisia työtehtäviä. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Joulusesongin aikana kohde on avoinna viikon jokaisena päivänä ja työtä tehdään aina joko aamu- tai iltavuorossa. Työvuorot ovat 5-8 tunnin mittaisia ja iltavuoroja on 14-23:30 välillä. Tarjolla on myös lyhyempää iltavuoroa klo 17 eteenpäin, joka sopii mainiosti opiskelijalle, tai vaikka lisätyöksi päivätyön rinnalle. Työt alkavat joustavasti marras-joulukuun aikana, joten kerrothan hakemuksessasi, koska olet käytettävissä.

Tässä on mainio työmahdollisuus sinulle, joka kaipaat lisätienestiä loppuvuodelle tai irtiottoa opiskelusta!

Palkka: 10,13 €/tunti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen pikimmiten, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi Sijainti: Postintaival 9

Arvot kantavat