Postityöntekijä Euraan ja Raumalle

11.09.2021

Pidätkö itsenäisestä ja vastuullisesta työstä? Etsitkö lisätienestiä opiskelun tai muun työn rinnalle?

POSTITYÖNTEKIJÖITÄ EURAAN JA RAUMALLE

Etsimme reippaita ja monipuolisesta työstä innostuneita Postityöntekijöitä lajitteluun ja postinjakoon. Lajittelukeskus on Raumalla ja jakoreittejä on tarjolla Raumalla ja Eurassa. Mukavaa olisi, jos voisit työskennellä kummassakin kaupungissa tarpeen mukaan.

Töiden aloitus on aamuisin kello 7.00 aikoihin ja työvuorot sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille. Mahdollisesti töitä on myös tiistaisin ja perjantaisin. Työvuoron pituus vaihtelee 3-7h välillä. Työ on keikkaluonteista. Hyvien tekijöiden on mahdollista saada isompiakin työkokonaisuuksia omien halujen mukaisesti.

Pääasia on, että Sinulla on tekemisen meininki, pilke silmäkulmassa ja halu oppia uutta. Tässä työssä asenne ratkaisee.

Arvostamme myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Autoreittien jakajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja ajokokemusta vähintään 2 vuotta.

Saat käyttöösi hyvät työvarusteet ja -välineet kauttamme/asiakkaaltamme sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osalliseksi yhteen Suomen suurimmista työyhteisöistä ja yhteen logistiikka-alan johtavista yrityksistä. Hyville tekijöille töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Töiden aloitus sovitaan erikseen.

Hae mukaan tekemään tärkeää työtä, jolla on merkittävä vaikutus meidän kaikkien arkeen. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana!

Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Lisätiedot: elisabeth.porkka[@sol.fi](https://jarkko.pynnonen@sol.fi/)

(Huom! Hakemukset hakulinkin kautta)

Arvot kantavat