Postutdelare till Närpes / Postinjakaja Närpiöön

13.01.2022

Postutdelaren är en viktig del i finländarnas vardag.

Så nu söker vi en

P O S T U T D E L A R E

till vår kund i Närpes.

Jobbet är att dela post med Postis bil i Närpes område. Arbetsdagarna är måndag, onsdag och torsdag varannan vecka, men av och till jobbar man alla vardagar och också hela månaden. I början arbetsdagarna kan vara långa, när man måste lära sig nya rutter.

Det är tillrådlig att ha ett B-körkort och ca. två års erfarenhet av att köra bil. Vi önskar också, att våra arbetstagare är pålitliga, kundorientrade, skälvständiga i arbete, och kan behärska finska.

Jobbet börjar nu, så lämna din ansökan så fort eftersom vi börjar att intervjua redan under ansökningsperioden. Med frågor, vänligast kontakta Taina Varttila; taina.varttila (at) sol.fi

SOL Logistiikkapalvelut Oy keskittyy palvelemaan logistiikka-alan yrityksiä henkilöstövuokraus- ja alihankintapalveluin koko Suomessa.

Etsimme asiakkaallemme Närpiöön

P O S T I N J A K A J A A

osa-aikaiseen työsuhteeseen jakamaan postia Postin autolla.

Työpäivät ovat usein maanantai, keskiviikko ja torstai joka toinen viikko, mutta työtä voi olla myös usemapana viikonpäivänä, sekä myös ihan joka viikko, ja usemapana päivänäkin viikossa. Alussa työssä kannattaa varautua, että työäpäivät ovat pitkiäkin, koska uuden reitin opettelu kestää aikaa. Työhön on luvassa kuitenkin hyvä perehdytys.

Työssä tarvitaan B-ajokortti ja n. 2 vuoden ajokokemus. Me toivomme lisäksi, että meidän henkilökunta on luotettavaa, asiakasystävällistä, kykenee itsenäiseen työhön, ja osaa suomenkieltä.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Varttila, taina.varttila@sol.fi

Arvot kantavat