Puhallusvilla-asentaja

26.07.2022

Heippa! Etsitkö liikkuvaa ja monipuolista työtä?

Etsimme puhallusvilla-asentajaa asiakkaallemme Ouluun!

Puhallusvilla-asentajana kuljetat puhallusvillaa kuorma-autolla eri kohteisiin. Kohteeseen päästyäsi puhallat puhallusvillan paikalleen yhdessä kokeneen työntekijän kanssa. Työtehtäväsi onkin monipuolinen ja siinä yhdistyy niin ajaminen kuin korjaustyöt. Työssä tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä ja kädentaitoja. Työpäivät lähtevät aina Kiimingistä, mistä lähdetään kuorma-autolla kohteisiin. Tarjoamme sinulle täydet viikkotunnit ja vapaat viikonloput. Töitä tehdään arkisin aamuvuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana ja kestävät marras-joulukuuhun asti.

Odotamme hakijalta kuorma-autokorttia (C-ajokortti) ja reipasta asennetta. Etsimme työteliästä tyyppiä, jolta löytyy hieman ajokokemusta ja halua tehdä käsillä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten aiempi kokemus rakennus- tai korjaustöistä ei ole välttämätön! Palkkaus on neuvoteltavissa aiemman kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja työstä saat sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi tai puhelimitse 0405302679.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat