Purkutyöntekijä

16.09.2021

Haemme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme

PURKUTYÖNTEKIJÄÄ

On aika tarttua sorkkarautaan tai vaikkapa piikkauskoneeseen! Tarjoamamme työ on nimittäin pääasiassa vesivahinkokohteiden purkamista. Tässä tehtävässä menestyy omatoiminen työntekijä, joka nauttii fyysisestä työstä. Saneerauskohteet sijaitsevat Helsingin ja Vantaan alueella ja vaihtuvat sitä mukaan, kun työ saadaan edellisessä valmiiksi. Pienemmissä kohteissa työskennellään yksin, kun taas isommissa purkukohteissa on mukana useampi purkaja.

Purkukeikat ovat yleensä pituudeltaan alle viikon mittaisia, ja uuteen kohteeseen siirrytään aina kun edellisessä on saatu työ valmiiksi. Liikkuvan työn vuoksi edellytämme hakijoilta ajokorttia. Työnantaja tarjoaa työauton liikkumista ja työkalut purkamista varten. Työhön järjestetään perehdytys työsuhteen alussa.

Työaika on liukuva, kuitenkin tavanomainen ajankohta työlle on klo 8 ja 16 välisenä aikana. Purkutöitä on tarjolla useiksi kuukausiksi, sillä asiakasyrityksellämme on vankka jalansija tällä alalla, ja näin ollen kohteita riittää.

Ajokortin lisäksi edellytämme hakijoilta työturvallisuuskorttia. Samalla toivomme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa, varmaotteisuutta ja tahtoa tehdä itseohjautuvasti fyysistä työtä. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaa oheisen linkin ja siitä avautuvan lomakkeen kautta (Klikkaa ”Hae tähän työpaikkaan”). Mukaan liitetty CV auttaa meitä tunnistamaan potentiaalisi entistä paremmin. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Arvot kantavat