Rakennusapulaisia kesätöihin Jyväskylään

14.01.2022

Etsimme rakennusapumiehiä kesätöihin

Avustaviin tehtäviin erilaisille työmaille Jyväskylään ja sen lähialueille.

Työtehtävät vaihtelevat työkohteiden ja osaamisesi mukaan. Tehtäviä ovat mm.

– raivaus- ja kantotyöt

– purkutyöt

– kalusteiden kantotyöt

– muut rakennusalan avustavat tehtävät

Toivomme hakijalta reipasta työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua työn tekemiseen. Työt ovat rakennusalalla, joten työmaalle pääsemiseksi vaaditaan voimassasoleva työturvallisuuskortti. Aikaisempi rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytys annetaan tehtäväkohtaisesti asiakasyrityksessämme. Tärkeintä työtehtävissä suoriutumiseksi on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Jyväskylässä ja sen lähialueilla, joten oman auton käyttö mahdollistaa vastaanottamaan töitä laajemmalta alueelta. Työn kesto vaihtelee asiakkaan tarpeen ja työkohteiden mukaan päivistä jopa kuukausiin. Vaikka kyseessä on kesätyö, niin töitä voi olla tarjolla jo kevään aikana. Työssä suorituminen otetaan huomioon ja hyville työntekijöille töitä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Työsuhteen ehdoista sovitaan aina erikseen tilaus- ja keikkakohtaisesti. Palkkaus määrittyy tehtävän vaativuustason ja käytettävän työehtosopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja arkisin: Kimmo Jakosuo +358 40 832 8476 kimmo.jakosuo@sol.fi

Arvot kantavat