RAKENNUSAPULAISIA PURKUTÖIHIN KESÄKSI (Ahosen Palvelut Oy)

16.05.2022

Haemme asiakkaallemme Ahosen Palvelut Oy:lle

APULAISIA KESÄKSI PURKUTÖIHIN

Ahosen Palvelut Oy tekee eristys- ja purkutöitä pääosin Keski-Suomessa. Tavallisia tehtäviä yrityksessä ovat saneeraus- ja kokonaispurkutyöt, suurtehoimuroinnit ja -puhallukset sekä puhallusvillaurakoinnit. Yritys on kasvanut vahvasti viime vuosina ja tekijämäärä moninkertaistuukin aina kesäsesongille.

Etsimme nyt Ahosen kasvavaan joukkoon työntekijöitä erilaisiin kohteisiin. Työmaat ovat vaihtelevia ja katsotaan tekijän osaamisen/taustan mukaan. Piikkaus, timanttisahaus ja -poraustaidoista sekä muusta purkutyökokemuksesta on hyötyä, mutta työmailta löytyy myös kaikenlaisia avustavia töitä, esim. raivaus- ja kantotehtäviä, joihin ei ammatillista osaamista vaadita.

Kyseessä on kesätyö ja työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Moni työntekijä on jatkanut töitä myös kesäsesongin jälkeen.

Tärkeintä meille on, että asenteesi on kohdillaan, eikä lika tai pöly haittaa menoasi. Lisäksi olet valmis työskentelemään myös fyysisesti haastavissa olosuhteissa. Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua, sillä työmaat voivat sijaita eripuolilla Keski-Suomea. Työmaalla vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, avustamme tarvittaessa sen hankinnassa.

Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy / Eemeli Saastamoinen p. 040 674 9590, eemeli.saastamoinen@sol.fi

Laitathan seurantaan Instagram tilimme @solhenkilostopalvelut_jyvaskyl – saat lisätietoja rekryistämme ja tavastamme toimia

Arvot kantavat