Rakennusapulasia Savonlinnaan

04.10.2021

Etsimme RAKENNUSAPULAISIA Savonlinnaan syksyksi

Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan tehtäviä, joita voivat olla mm.

– avustavat rakennus- ja purkutyöt

– rakennusjätteen raivaaminen ja lajittelu

– työmaan siisteydestä huolehtiminen

– työkalujen kantaminen

Työt sijaitsevat Savonlinnassa ja sen ympäristössä, joten omalla autolla liikkuminen mahdollistaa töiden vastaanottamisen laajemmalta alueelta. Työt ovat rakennusalalla, joten voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön työmaalle pääsemiseksi. Tarpeen tullen työturvallisuuskorttikoulutus voidaan järjestää myös SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta työotetta. Aikaisempi rakennusalan koulutus/kokemus katsotaan hyödylliseksi, mutta se ei ole kaikissa tehtävissä välttämätöntä. Tärkeintä on, että asenteesi työtä kohtaan on kohdallaan ja jaksat tehdä raskasta työtä vaihtelevissa olosuhteissa!

Työsuhteen ehdoista sovitaan keikkakohtaisesti. Palkkaus määräytyy tehtävän vaatimustason, osaamisesi ja käytettävän työehtosopimuksen mukaisesti.

Työt alkavat syksyllä, ja niiden kesto vaihtelee asiakkaan tarpeen ja työmaiden etenemisen mukaan. Työssä suoriutuminen otetaan huomioon ja hyville työntekijöille töitä voi olla tarjolla pidempäänkin, jopa keväälle saakka.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja arkisin 8-16 Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590 eemeli.saastamoinen@sol.fi

Arvot kantavat