Rakennusaputyöntekijä

10.09.2021

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ

rakennustuotannon työtehtäviin. Tuotantoympäristössä tapahtuvia työtehtäviä ovat esimerkiksi elementtien rakennus ja villoitus.

Toivomme hakijoilta kokemusta tuotantotyöstä ja/tai rakennusalalta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on että työkalut pysyvät käsissä, olet joustava työtehtävien suhteen ja omaat hyvät kädentaidot. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on ehdottomasti eduksi.

Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta sekä ripeää työskentelyotetta. Työ on ajoittain melko rutiininomaista, mutta toki työtehtävät myös vaihtelevat tarpeen ja oman osaamisesi mukaan. Työssä korostuu lisäksi normaali fyysinen kunto.

Työmäärä on n. 35-40 h/vko. Työtä tehdään pääasiassa arkisin yhdessä vuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesän/alkusyksyn aikana ja jatkuvat mahdollisesti pitkäänkin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Täytä hakemus huolella. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta emme vastaanota hakemuksia sitä kautta.

Arvot kantavat