Rakennusmaalari

12.05.2023

Haemme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme

RAKENNUSMAALARIA

Oletko työtä pelkäämätön, huolellinen ja oma-aloitteinen työnhakija? Etsimme nimittäin pääkaupunkiseudulla toimiville rakennusalan asiakasyrityksillemme ammattitaitoista työvoimaa. Nyt haemme erityisesti maalaria määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen pituus vaihtelee rakennustyömaan työtarpeen mukaan ja työn sijainti vaihtuu, kun työt on saatu valmiiksi edellisessä kohteessa. Voit siis mahdollisesti työllistyä pitkäksikin aikaa listoillemme.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta maalaustöistä työmaalla. Etsimme sekä julkisivu- että huoneistomaalareita. Katsomme eduksi myös muut remonttitaidot. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan toukokuun aikana. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen, kokemus ja osaaminen huomioiden.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi tarkemmin täyttämällä hakulomakkeemme, joka avautuu linkistä (työilmoituksen kotiosoite, ”Hae tähän työpaikkaan”) Lisätietoja antavat Sol Henkilöstöasiantuntijat Anna Wilén, anna.wilen@sol.fi tai Elisa Seppälä, elisa.seppala@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: anna.wilen@sol.fi Sijainti: Vanha Talvitie 19 A, Helsinki

Arvot kantavat