Rakennustyöntekijä kiinteistöhuoltoon

26.07.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Tampereen keskustaan!

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kiinteistöhuoltoon liittyvät rakennustekniset korjaustehtävät ja asennukset. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta rakennus- ja/tai korjaustehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Olet asiakaspalveluhenkinen, työskentelet itsenäisesti ja sinulla pysyvät työkalut käsissä. Työhön saat perehdytyksen ja alkuun työskennellään parin kanssa, jonka jälkeen työskentelet myös itsenäisesti.

Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava (0-40 h/vko), määräaikainen työsuhde vuoden loppuun saakka. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työllistymiseen. Työ on päivätyötä arkisin ja työaika joustava. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa elisabeth.porkka@sol.fi

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0407030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi Sijainti: Tampere

Arvot kantavat