Raudoittaja Betset-yhtiöille Kyyjärvelle

19.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Betset-yhtiöille

Raudoittajaa

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa, sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen, sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä noin 620 henkilöä Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit. Työtehtäviisi kuuluvat raudoituksen tehtävät. Saat tehtävään perehdytyksen kokeneiden tekijöiden opissa.

Hakijalta toivomme:

– Rakennusalan koulutusta tai työkokemusta raudoituksesta

– Elementtipiirustusten lukutaitoa

– Oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta

– Hyviä vuorovaikutustaitoja

– Hyvää fyysistä kuntoa

SOL on tehnyt Betset-yhtiöiden kanssa yhteistyötä jo vuosia, kauttamme on moni työllistynyt vakituiseen työsuhteeseen.

Jätä hakemuksesi pian, haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa Kimmo Jakosuo, kimmo.jakosuo@sol.fi, 040 832 8476

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

Arvot kantavat