Ravintola-alan osaajia Ravintola Nallikarin kesäsesonkiin

15.11.2022

Etsimme nyt Ravintola Nallikariin ravintola-alan osaajia kesäsesonkiin vuodelle 2023!

Mihin?

Tule työskentelemään kesäsesonkiin Ravintola Nallikariin, joka on tasokas pohjoismainen ravintola. Meren rannalla sijaitseva ravintola vetää puoleensa asiakkaita ympäri vuoden nauttimaan herkullisia ruokia ja ihastelemaan ainutlaatuisia maisemia. Ravintola on auki lounasajasta myöhäiseen iltaan, maanantaista lauantaihin sekä kesäsunnuntaisin. Kesäisin ravintola aukaisee 300 paikkaisen kesäterassin. Ravintola tarjoaa herkulliset lounaat, brunssit ja à la carte -annokset

Miksi hakea?

Pääset viettämään kesää ainutlaatuisissa maisemissa meren rannalla. Ravintola Nallikarissa kerrytät arvokasta työkokemusta ja pääset oppimaan alan parhailta ammattilaisilta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja käyttämään ammattitaitoasi tasokkaassa ravintolassa. Kesäsesongissa on tarjolla halukkaille reilusti työtunteja etenkin heinäkuussa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ProDine-yhtiön ravintoloihin.

Mitä etsimme?

Etsimme ravintola-alan osaajia, joilta löytyy aiempaa kokemusta ravintola-alan töistä. Olitpa sitten kokki, tarjoilija, baarimikko, pikaruokataustan omaava tai notkuvan buffetpöydän loihtija, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Etsitään sinulle kokemuksesi mukaan soveltuvat työtehtävät, joissa viihdyt koko kesän ajan. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita. Ensimmäiset työntekijät aloittavat jo huhtikuussa.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan ja varmista paikkasi kesäsesongissa! Lisätietoja saat Elliltä puhelimitse 0405302679 tai elli.tuominen@sol.fi.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat