Rengaslajittelija/käsinlajittelija

14.09.2021

Etsitään asiakaskohteeseen Vantaalle

RENGAS-, JA KÄSINLAJITTELIJOITA

Tärkeintä työssä ovat hyvä, aktiivinen asenne. Aiempaa kokemusta ei vaadita, koska työhön perehdytetään. Työssä pärjää suomen-, tai englanninkielellä.

Rengaskäsittelyn ja käsinlajittelun vuorot kohdistuisivat joka arkipäivälle ilta-, tai aamuvuoroon. Iltavuorossa olisivat kaksi eripituista vuoroa: 14:00-22:00, 16:00-22:00. Aamuvuorossa 08:00-14:00/15:00. Työaikoihin voi tulla muutoksia, kun sesonki lähestyy. Lauantaivuoroja on myös tarjolla, mutta ne sovitaan erikseen. Voit hakemuksessasi esittää toiveesi aamu-, tai iltavuorosta.

Palkka on viestinvälitys-, ja logistiikka-alan TES mukaan: 12,05€/t + mahdolliset TES lisät. Työhön haetaan sekä pidempiaikaisia tekijöitä sekä sesonkiapulaisia! Jos asenteesi on hyvä ja olet luotettava tekijä, työtä on myös paljon tarjolla näiden pisteiden ulkopuolella sesongin jälkeen!

Haastattelemme jo haku-aikana. Paikat täyttyvät sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat perehdytyksellä sovittaessa.

Hae paikkaa täyttämällä huolellisesti linkin takaa avautuva hakulomakkeemme ja muista liittää mukaan CV:si. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Arvot kantavat