Rengaslajittelija

10.09.2021

Etsitään asiakaskohteeseen Vantaalle

RENGASLAJITTELIJOITA SYYSSESONKIIN

Tärkeintä työssä ovat hyvä asenne, kohtalainen fyysinen kunto (työ koostuu nostotyöstä, lyhyestä kantamisesta, lajittelusta, yksiköiden siirroista) ja kykyä työskennellä ryhmässä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, koska työhön perehdytetään.

Tehtävissä pärjätään hyvällä suomen-, tai englanninkielen taidolla. Kohteessa pitää pystyä seuraamaan ohjeistusta.

Rengaskäsittelyn vuorot kohdistuisivat arkipäivisin ilta-, tai aamuvuoroon. Tarkemmat työajat varmistuvat lähempänä sesonkia. Mahdolliset viikonloppuvuorot sovitaan erikseen. Voit hakemuksessasi esittää vuorotoiveesi.

Palkka on viestinvälitys-, ja logistiikka-alan TES mukaan: 12,05€/t + mahdolliset TES lisät. Työ on keikkatyötä, mutta hyvällä asenteella ja tekemisellä on mahdollisuus täysiaikaiseen työhön ja jatkoon myös sesongin jälkeen, myös rengaslajittelun ulkopuolella.

Haastattelemme jo haku-aikana. Paikat täyttyvät sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat perehdytyksellä syyskuun aikana.

Hae paikkaa täyttämällä huolellisesti linkin takaa avautuva hakulomakkeemme ja muista liittää mukaan CV:si. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Arvot kantavat