Sähköasentaja VR FleetCarelle Ouluun

19.06.2024

Kiinnostaako ura raidekaluston kunnossapidon parissa? Etsitkö työtä, missä pääset tekemään monipuolista työtä mukavassa porukassa ja oppimaan uutta?

Etsimme asiakasyrityksellemme VR FleetCare Oy:lle sähköasentajaa Ouluun Limingantulliiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään raidekaluston monipuolisten kunnossapitotöiden parissa. Työt sisältävät sekä sähköasennuksia että mekaanisia asennuksia. Työskentelet vaihtelevien huolto-, vaurio-, vika- ja muutostöiden parissa moderneissa sisätiloissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töitä tehdään pääosin arkisin, mutta toivomme hakijalta joustavuutta työvuorojen suhteen. Työ on ainakin alkuun päivätyötä, mutta työ saattaa jossakin vaiheessa vaihtua kaksivuorotyöksi. Palkkaus on rautatiealan työehtosopimuksen mukainen.

Etsimällämme työntekijällä on sähköalan koulutus. Voit olla juuri valmistunut tai jo sähköalalla kannuksia kerännyt konkari, aiempi kokemus asennustehtävistä katsotaan eduksi. Töitä tehdään pääsääntöisesti tiimissä ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Tässä tehtävässä tarvitset työturva-, sähkötyö-, tulityö- ja ensiapukortteja, mutta kortit on mahdollista suorittaa vielä ennen töiden alkua. Hakijalta odotetaan reipasta ja oppimiskykyistä asennetta.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja saat Elliltä, elli.tuominen@sol.fi / 0405302679.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat