Sähköinsinööri

22.01.2022

Haluatko päästä työskentelemään kasvavalla tulevaisuuden alalla? Kiinnostaako työ, jossa pääset matkustelemaan? Haemme SÄHKÖINSINÖÖRIÄ tuulivoima-alalle vakituiseen työsuhteeseen!

Tässä työssä tavanomainen työpäiväsi sisältää matkustuksen tuulivoimapuistoon, tavaroiden kantamisen turbiineille ja huoltoon ja korjaukseen liittyvät työtehtävät etenkin hissien ja nosturien sähkötöiden parissa. Työtä tehdään aina työparin kanssa ja kohteeseen matkustetaan työpaikan autolla. Työsuhteen ensimmäinen puoli vuotta toimitaan Oulun toimipisteellä, jonka jälkeen siirrytään vakituisesti Seinäjoen toimipisteelle. Työsuhdeasunto on mahdollinen Oulussa työskentelyn ajaksi. Työaika on aina vähintään 37,5 tuntia viikossa. Pääasiallinen työpaikka puolen vuoden jälkeen on Seinäjoki, mutta työ sisältää jonkin verran matkustusta. Jos työmatka vaatii yöpymistä, yövytään aina ensisijaisesti hotellissa omissa huoneissa. Pitkinä ja matkustuspainotteisina päivinä työntekijä on oikeutettu päivärahaan.

Etsimme sähköinsinöörin tutkinnon omaavaa henkilöä, työkokemus alalta katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta ennen kaikkea työteliästä ja reipasta asennetta. Toivomme, että sinulla ei ole peukalo keskellä kämmentä. Työ vaatii B-ajokortin ja työturvakortin.

Kuukausipalkka on neuvoteltavissa koulutuksesi ja työtaustastasi perusteella. Tässä työssä on hyvät mahdollisuudet edetä vaativampiin tehtäviin, kuten tiiminvetäjäksi.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita reippaasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat arkisin kello 9-15 puhelimitse 0405302679 / sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi.

Arvot kantavat