Sairaalahuoltaja

08.11.2021

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vastuullista työstä? Etsimme asiakasyrityksellemme SAIRAALAHUOLTAJIA Ouluun psykiatriselle osastolle.

Sairaalahuoltajana olet tärkeä tekijä potilasturvallisuuden luojana ja teet työtä potilaiden parhaaksi joka päivä. Sairaalahuoltajana toimit puhtaan ja turvallisen ympäristön eteen. Työnkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu muun muassa ruokahuoltoa, siivousta, vuodehuoltoa ja palvelutehtäviä. Olet tiiviisti tekemisissä potilaiden kanssa, joten pääset hyödyntämään myös vuorovaikutustaitojasi. Työ on keikkatyötä, joten voit ottaa työtä vastaan silloin kun tahdot.

Tähän työhön et tarvitse tiettyä koulutusta tai kokemusta tietyltä alalta. Odotamme kuitenkin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja aurinkoista asennetta. Arvostamme kokemusta siivouksesta tai soveltuvaa koulutusta (esim. laitoshuoltaja), mutta se ei ole välttämättömyys. Toivomme, että olet reipas, skarppi ja sanavalmis tyyppi. Työtä varten tarvitset hygieniapassin.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja saat arkisin klo 9-15 puhelimitse 0405302679 / sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi

Arvot kantavat