Sairaalahuoltaja

11.11.2021

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vastuullista työstä? Etsimme asiakasyrityksellemme SAIRAALAHUOLTAJIA Ouluun!

Sairaalahuoltajana olet tärkeä tekijä potilasturvallisuuden luojana ja teet työtä potilaiden parhaaksi joka päivä. Sairaalahuoltajana toimit puhtaan ja turvallisen ympäristön eteen. Työnkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu muun muassa ruokahuoltoa, siivousta, vuodehuoltoa ja palvelutehtäviä. Olet tiiviisti tekemisissä potilaiden kanssa, joten pääset hyödyntämään myös vuorovaikutustaitojasi. Työ on keikkatyötä, joten voit ottaa työtä vastaan silloin kun tahdot. Toivomme, että olet valmis ottamaan työvuoroja vastaan nopeallakin aikataululla.

Tähän työhön et tarvitse mitään tiettyä koulutusta tai kokemusta tietyltä alalta. Odotamme kuitenkin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja aurinkoista asennetta. Arvostamme aiempaa kokemusta siivouksesta (esim. laitoshuoltaja) ja joustavuutta.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja saat arkisin klo 9-15 puhelimitse 0405302679 / sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi

Arvot kantavat